IHR

De uitgebreide collectie servetten en accessoires van IHR zorgen ervoor dat in elk seizoen, de tafel fraai wordt gedekt. Tijdens het productieproces wordt er fsc gecertificeerd papier en minder energie gebruikt en is de verf op waterbasis.

 

 

ihr-logo

 

Emma Bridgewater

Emma Bridgewater servies wordt met de hand gemaakt en gedecoreerd in Stoke-on-Trent.  Het servies is vaatwasser- en magnetronbestendig. Afzonderlijke delen zijn goed met elkaar te combineren.

 

 

 

emma-logo-color-tagline

 

Ekelund

Oxalis Alkmaar is een van de (weinige) verkooppunten van de Zweedse weverij Ekelund (1692). De theedoeken zijn vaak van biologische katoen en/of linnen gemaakt. Tijdens het productieproces is er veel aandacht voor natuur en milieu. De dessins zijn prachtig en de kleuren mooi uitgebalanceerd.

logo

Vogelbescherming

Al onze producten zijn geproduceerd door de Vogelbescherming Nederland, ons landelijke natuur beschermingsorganisatie gericht op vogels. Tijdens de winterperiode kunt u de vogels helpen door bij te voeden. Tevens zijn er nestkasten verkrijgbaar. Zo helpt u de vogels om op een veilige en rustige plek te broeden.

vogelbescherming.jpg

Emma Bridgewater

 


 

Ekelund Theedoeken 

eva en ekelund

 

 


 

Kadobonnen zijn verkrijgbaar in de winkel en tevens te bestellen via het contactformulier